Το Athens-2 υποψήφιο για το "Oscar" των data centers

data center

Το Athens-2, το καινοτόμο data center της LAMDA HELLIX, προκρίθηκε στον τελικό των Data Center Dynamics EMEA Awards 2015

Τα Data Center Dynamics Awards πραγματοποιούνται ετησίως ανά γεωγραφική περιοχή σε όλον τον κόσμο, ενώ θεωρούνται, από την παγκόσμια αγορά, τα “Oscar” της βιομηχανίας data center. Το Athens-2 προκρίθηκε ανάμεσα σε δεκάδες υποψηφιότητες στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, στην κατηγορία “Service Provider Data Center”, η οποία αναγνωρίζει εταιρείες που αριστεύουν στην απαιτητική και σύνθετη αγορά της παροχής υπηρεσιών data center σε οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Το Athens-2, είναι ένα από τα πρώτα data centers στην Ευρώπη που λαμβάνει την πιστοποίηση LEED v4 Gold αναγνωρίζοντας τις «πράσινες» πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν τόσο κατά την κατασκευή του και όσο και στην λειτουργία του. Επίσης, πιστοποιήθηκε από το Uptime Institute για διαθεσιμότητα Tier ΙΙΙ για πλεονάζουσες (redundant) υποδομές που εγγυώνται την αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων που φιλοξενεί.

eep logo