Υποτροφίες για Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις

ypotrofies

Για Εκπαιδευτικά Προγράμματα του ALBA Graduate Business School από το AHEAD

To ALBA Hub for Enterprise and Development (AHEAD), το κέντρο επιχειρηματικότητας του LBA Graduate Business School at The American College of Greece, ανακοινώνει και φέτος υποτροφίες για στελέχη πολύ μικρών επιχειρήσεων για ένα από τα μεταπτυχιακά προγράμματά του.
Στόχος του AHEAD είναι να υποστηρίξει τόσο εντός, όσο και εκτός της κοινότητας του ALBA την κατανόηση και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Κεντρική αξία όλων των δραστηριοτήτων του AHEADείναι η πεποίθηση ότι επιχειρηματικές δραστηριότητες με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία αναζωογόνησης του οικονομικού τοπίου με καινοτομία, όραμα και αξίες.
Οι υποτροφίες του AHEAD για πολύ μικρές επιχειρήσεις «AHEAD Scholarships for Micro Enterprises» καλύπτουν το 50% των διδάκτρων. Είναι ανοικτές για επιχειρηματίες και στελέχη πολύ μικρών επιχειρήσεων (που απασχολούν μέχρι 9 άτομα). Η επιχείρηση θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη και να μην ανήκει σε όμιλο επιχειρήσεων. Οι υποτροφίες στοχεύουν στην ενίσχυση του επιχειρηματικού ταλέντου με γνώση, δικτύωση και δεξιότητες.

Από το 2012, που ανακοινώθηκαν για πρώτη χρονιά οι συγκεκριμένες υποτροφίες, έχουν δοθεί υποτροφίες συνολικού ύψους €58.250 σε 7 υποτρόφους: 4 στο The ALBA MBA και από μια στα MSc in Entrepreneurship, MSc in Strategic Human Resources Management και MSc in Tourism Management.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης των υποτροφιών θα λάβει υπόψη της, εκτός από το βιογραφικό του ενδιαφερόμενου, τα παρακάτω στοιχεία που αφορούν στην επιχείρηση:
• Δυνατότητα ανάπτυξης
• Επιχειρηματικό όραμα και στόχους
• Επίδοσητελευταίων ετών

Μέρος των υπόλοιπων διδάκτρων μπορούν να καλυφθούν μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.
Για περισσότερες πληροφορίες
emailahead@alba.edu.gr
ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για τις υποτροφίες του ALBAGraduateBusinessSchool στον σύνδεσμο ww.alba.edu.gr/scholarships.

Pin It

eep logo