Ταχύρρυθμο πρόγραμμα στους Η/Υ

plhktrologio

Για τους πολίτες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια της στήριξης των δράσεων της Δια Βίου Μάθησης και προκειμένου να προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες του να αποκτήσουν πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, συνεργάζεται με τον πιστοποιημένο συνεργάτη της Vellum Cambridge, I.C.T.C. διοργανώνοντας εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεξιοτήτων πληροφορικής που οδηγεί στην απόκτηση του “Vellum International Diploma in IT Skills Standard Level”, πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα η συνεργασία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, περιλαμβάνει ένα κύκλο δωρεάν ταχύρρυθμων μαθημάτων στις ενότητες: Microsoft Office-Outlook/Internet (διάρκειας 8 ωρών), Microsoft Office-Word (διάρκειας 10 ωρών), Microsoft Office-Excel (διάρκειας 10 ωρών).
Τα μαθήματα θα διεξαχθούν σε χώρους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, από έμπειρους και με εξαιρετική τεχνογνωσία πιστοποιημένους καθηγητές.
Με το πέρας της εκπαίδευσης δίνονται εξετάσεις στο εξεταστικό κέντρο I.C.T.C. Οι εκπαιδευόμενοι επιβαρύνονται με το κόστος των εξετάσεων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και θα κατατίθενται μέχρι τις 30 Ιουνίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 211 50 02 900 (ώρες επικοινωνίας: 09.00-15.00).

Pin It

eep logo