Ξανά «Η πόρνη από πάνω»

h pornh apo pano

Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Για δεύτερη φορά  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσοι δεν πρόλαβαν την Κατερίνα Διδασκάλου στο θεατρικό μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη  «Η πόρνη από πάνω» σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 9.15 το βράδυ  στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης). 
Η παράσταση  είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία πριν από λίγες μέρες στο Κηποθέατρο Νίκαιας  αλλά λόγω του περιορισμένου αριθμού θεατών που ορίζουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας δεν είχαν όλοι την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα η χρήση μη ιατρικής μάσκας κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτηση κάθε θεατή στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του, είναι υποχρεωτική.

Λίγα λόγια για το έργο

Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε….. ‘’
Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. ‘Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Κύπρου και Προύσσης
Ώρα έναρξης: 9.15 μ.μ.

Γενική είσοδος: 15€/ 12€ (φοιτητικό, ανέργων,προπώληση)

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από το Κέντρο Πολιτισμού Νίκαιας (Αχιλλέως 15, πίσω από τις πρώην σχολές του Ηράκλειτου) από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-14.00 και στο VIVA.GR

Πληροφορίες: 2104906021/4912635

Pin It

eep logo