Ο Σπυρίδων πρόεδρος του Ομίλου Ερετών

spyros spyridon

Πρόεδρος στον Όμιλο Ερετών εξελέγη ο Σπύρος Σπυρίδων κατά τις εκλογές της περασμένη Κυριακής. Ο ιστορικός δήμαρχος Πόρου και πρόεδρος της Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης Και Αυτοδιοίκησης με μεγάλη εμπειρία στην διοίκηση δημόσιων φορέων αναλαμβάνει το «πηδάλιο» του αρχαιότερου αθλητικού σωματείου που ιδρύθηκε στην χώρα – το 1885!

Με έδρα στο Πασαλιμάνι ο Όμιλος Ερετών είναι παράλληλα ένα αμιγώς κωπηλατικό σωματείο – φυτώριο πρωταθλητών, ακόμη και ολυμπιονικών κωπηλατών, το οποίο το μόνο που ζητάει από την Πολιτεία είναι προσοχή αντίστοιχη στην μακρά του ιστορία.

Η παρουσία του Σπ. Σπυρίδωνος στην προεδρία του εκτιμάται ότι θα συμβάλει στην κατεύθυνση αυτή. Για την ιστορία το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Ερετών, όπως προέκυψε από τις εκλογές διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Σπύρος Σπυρίδων, Αντιπρόεδρος: Σταύρος Παρίσης, Γενικός Γραμματέας: Κων/νος Λυμπερόπουλος, Ειδικός Γραμματέας: Εμμανουέλα Φαγογένη, Ταμίας: Χαράλαμπος Βλάχος, Γενικός Έφορος: Κων/νος Πρεάρης, Έφορος Κωπηλασίας: Ιωάννης Μαραγκός, Έφορος Υλικού: Μιχαήλ Σερέτης, Έφορος Εγκαταστάσεων: Δανιήλ Περπερόπουλος, Έφορος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Ανδρονίκη Μανατάκη, Έφορος Εντευκτηρίου: Αλεξάνδρα Μαργαρώνη