Πρώτος σταθμός το ΣΕΦ στην «Ολυμπιακή Περιήγηση με μηχανές Harley»

harley tsiligkiri

Από το Σύλλογο Ιστορικών Διαδρομών Οχημάτων με Ρόδες


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) η δράση «Ολυμπιακή Περιήγηση με μηχανές Harley» από το Σύλλογο Ιστορικών Διαδρομών Οχημάτων με Ρόδες (ΙΔΟΡΟ).

Η πομπή των 40 μοτοσικλετών Harley Davidson, με επικεφαλής αναβάτη τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, εισήλθε στην κεντρική αρένα του Σ.Ε.Φ., όπου και έλαβε χώρα η εκδήλωση.

Τους μοτοσικλετιστές υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ., κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, και ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Αργύρης Καμπούρης.

sef 12072021


Αμφότεροι οι κ.κ. Αυγενάκης και Τσιλιγκίρη, καθώς και ο Πρόεδρος του ΙΔΟΡΟ έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την αναγκαία τήρηση των μέτρων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την κουλτούρα οδικής ασφάλειας που πρέπει να διαχυθεί στους ελληνικούς δρόμους.

harley sef

Στην πομπή συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ), Βούλα Κοζομπόλη, ο Συντονιστής του Επιχειρησιακού Προγράμματος στην Εκτελεστική Επιτροπή του «Ζήσε Αθλητικά», Δημήτρης Παπανικολάου, καθώς και πλήθος Ολυμπιονικών.
Τέλος, η πομπή αναχώρησε με προορισμό άλλα σημεία της αθλητικής ιστορίας της Αττικής, όπου και θα συνεχιστεί η μηχανοκίνητη περιήγηση.

Pin It

eep logo