Ολοκαίνουριο το Καπαγέρωφ!

kapagerof

Δήλωση Γιάννη Μώραλη για τον ιστορικό χώρο αθλητισμού του Πειραιά

Με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης εκφράζει τα συγχαρητήριά του στη "σημερινή Περιφερειακή Αρχή, την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου να είναι πλέον στον «αέρα» και μάλιστα μετά από 16 χρόνια, ο διεθνής διαγωνισμός για την ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου «Π. Καπαγέρωφ»."

Επιπλέον δηλώνει πως:

"Πρόκειται για μια πολύ σημαντική, θετική εξέλιξη καθώς θα αναβαθμιστεί πλήρως ένας ιστορικός χώρος αθλητισμού, κάτι που αποτελούσε διαχρονικό αίτημα του Δήμου, των σωματείων και των αθλητών του Πειραιά.

Χαίρομαι ιδιαίτερα γι΄ αυτό το μεγάλο έργο υποδομής που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα, καθώς ο Πειραιάς είναι μια πόλη με μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό και οφείλουμε να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου να διαθέτει σύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές αθλητικές υποδομές.

Από την πλευρά μας ως Δημοτική Αρχή έχουμε ανακατασκευάσει τα τελευταία 7 χρόνια όλες τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, έχουμε δημιουργήσει νέους χώρους άθλησης και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε. Το αξίζει η πόλη μας, το αξίζουν οι αθλητές και τα σωματεία μας, με τις διαχρονικά σημαντικές διακρίσεις."

Pin It

eep logo