Το Μικρολίμανο «χορεύει» σε ρυθμούς Red Bull Art of Motion

red bull art of motion plateia alexandras 1

Η κορυφαία 18άδα του μεγάλου τελικού!

Η αγωνία και ανυπομονησία κορυφώνονται για την έναρξη του Red Bull Art Of Motion 2021 στον Πειραιά, το Σάββατο 10 Ιουλίου με την συνδιοργάνωση του Ο.Π.Α.Ν. !

Ο κορυφαίος freerunning θεσμός επιστρέφει στην Ελλάδα, έπειτα από την απουσία τεσσάρων ετών και… πιάνει λιμάνι σε μια ολοκαίνουρια τοποθεσία, στο Μικρολίμανο. Εκεί, οι καλύτεροι αθλητές και καλύτερες αθλήτριες freerunning από όλον τoν κόσμο θα παρουσιάσουν τα καλύτερα tricks τους πάνω στα καταστρώματα δύο πανέμορφων ιστιοφόρων σκαφών, με στόχο το μεγάλο έπαθλο.

Μάλιστα, την Τετάρτη (07/07) έλαβε χώρα ο Onsite Qualifier στην πλατεία Αλεξάνδρας, όπου αθλητές από όλο τον κόσμο έλαβαν μέρος βγάζοντας εντυπωσιακά tricks και runs. Η κριτική επιτροπή κατέληξε στους 3 αθλητές που ξεχώρισαν, συμπληρώνοντας έτσι και τη 18άδα που θα διαγωνιστεί στο μεγάλο τελικό.

red bull art of motion plateia alexandras 2

Για πρώτη φορά μάλιστα οι συμμετοχές έφτασαν τις 120 σε αριθμό, που είναι και ο μεγα-λύτερος αριθμός συμμετοχών που έχει υπάρξει στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Εκεί, θα βρουν τους κορυφαίους έξι αθλητές και έξι αθλήτριες που έχουν προκριθεί μέσα από τον Online Qualifier, αλλά και τους τρεις καλύτερους του Red Bull Art Of Motion 2019. Ανάμεσά τους και ο… παγκοσμίου φήμης αθλητής και καμάρι της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κυρσανίδης.

Όλοι περιμένουν με αγωνία τον τελικό του θεσμού όπου η σπουδαία 18άδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό, κάνοντας τα πιο εντυπωσιακά άλματα, tricks και flips και προσφέρο-ντας ένα μαγευτικό υπερθέαμα στους θεατές.

Θα καταφέρουν τα φαβορί να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά ή θα δούμε μεγάλες εκπλήξεις; Όλα θα φανούν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου!

red bull art of motion plateia alexandras 3

Δείτε το ζωντανά: Το Red Bull Art of Motion, με υποστηρικτές το WHAT’S UP της COSMOTE και τη MINI, θα μεταδοθεί ζωντανά στις 10 Ιουλίου από το MEGA και την COS-MOTE TV στο κανάλι COSMOTE SPORT 6HD. Tην ίδια στιγμή εντυπωσιακές εικόνες θα κά-νουν τον γύρο του κόσμου μέσα από το www.redbullartofmotion.com, και το Red Bull TV (διαθέσιμο για τηλεοράσεις με σύνδεση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά και άλλα. Για πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών: redbull.tv/apps.

Η λίστα των αθλητών Red Bull Art of Motion 2021:

Top 3 2019                                                                                    

1

MOHAMED

DIDI ALAOUI

MAR

2

SCOTT

EDWARD

GBR

3

KIRSANIDIS

DIMITRIS

GRC

Νικητές Online Qualifier

4

ΚΟWALEWSKI

KRYSTIAN

POL

5

DIORGINA

NOA

NLD

6

REESE

BOB

USA

7

RUEL

LILOU

FRA

8

RUDOLPH

SHEA

USA

9

BICKLEY

ELISE

GBR

10

TORHALL

ELIS

SWE

11

SCHNEIDER

LISA

AUT

12

RIZZI

DAVIDE

ITA

13

TIBBLING

MIRANDA

SWE

14

AROYAN

ARCHIE

RUS

15

YAMAMOTO

HANAHO

JPN

Νικητές Onsite Qualifier

16

THEODORIDIS MIMIS GRC 

17

LUTY JARROD USA

18

VERKY TRAVIS GRB
Pin It