Αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά ενόψει Δεκαπενταύγουστου

epivates exodos

Μεγάλη πληρότητα στα πλοία

Αναχωρούν οι αδειούχοι του Δεκαπενταύγουστου και αυξημένη είναι η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά και στα πλοία που αναχωρούν σήμερα, με τις ουρές να είναι μεγάλες, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται ιδιαίτερες καθυστερήσεις στην επιβίβαση.

Οι πολίτες εμφανίζονται ενημερωμένοι σχετικά με τα έγγραφα που πρέπει να φέρουν μαζί τους προκειμένου να ταξιδέψουν, αλλά και για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν κατά την επιστροφή τους από τους προορισμούς τους.

Στο σημείο βρέθηκε δημοσιογράφος του MEGA ο οποίος περιέγραψε ότι λίγο μετά τις 06.30 το πρωί, «μας έχουν βάλει σε ένα σημείο οι λιμενικοί γιατί γίνεται ένας πανικός. Δεν έχουμε πού να σταθούμε οι κάμερες, είμαστε ανάμεσα σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα».

Να σημειωθεί πως οι επιβάτες κατά την επιστροφή τους από τα νησιά προς τα λιμάνια της ηπειρωτικής Ελλάδας οφείλουν να επιδείξουν στις αρμόδιες Αρχές πριν την επιβίβασή τους είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης είτε αρνητικό διαγνωστικό έλεγχο. Στο δεύτερο περιλαμβάνονται μοριακό, rapid αλλά και self-test εφόσον έχουν διενεργηθεί πριν από το προγραμματισμένο ταξίδι.

Πηγή: iefimerida.gr