Απεργία: Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά

aktoploia epivates 2

Διαμαρτύρονται οι επιβάτες

Επιβάτες διαμαρτύρονται καθώς όπως είπε μια ταξιδιώτισσα από την εταιρεία την ενημέρωσαν ότι τα πλοία θα πραγματοποιήσουν κανονικά δρομολόγια με αποτέλεσμα να πάει στο λιμάνι με τις αποσκευές της.
Ένταση καταγράφεται στο λιμάνι του Πειραιά, με αρκετούς επιβάτες να διαμαρτύρονται για το ότι δεν μπορούν να ταξιδέψουν. Σημειώνεται πως η απεργία των ναυτεργατών πραγματοποιείται κανονικά, παρά το γεγονός ότι κρίθηκε παράνομη.

Δεν εκδίδονται εισιτήρια

Σύμφωνα με το OPEN, αρκετοί ταξιδιώτες έχουν κατέβει στον Πειραιά για να αλλάξουν τα εισιτήριά τους. Επιβάτες διαμαρτύρονται καθώς όπως είπε μια ταξιδιώτισσα από την εταιρεία την ενημέρωσαν ότι τα πλοία θα πραγματοποιήσουν κανονικά δρομολόγια με αποτέλεσμα να πάει στο λιμάνι με τις αποσκευές της και έκανε λόγο για ταλαιπωρία.

«Γνώριζα ότι υπάρχει απεργία, αλλά δεν μπορώ να ξέρω ποια σωματεία προχωρούν στην απεργία. Έχει ευθύνη η εταιρεία» τόνισε η ίδια. Άλλος ταξιδιώτης είπε επίσης ότι «από την εταιρεία του είπαν ότι θα ταξιδέψουν κανονικά και ότι δεν θα γίνει η απεργία γιατί θα είναι παράνομη». Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι «μας ταλαιπωρούν αδίκως» ενώ άλλοι λένε ότι «δεν μπορούμε να φανταστούμε άλλον λόγο από το ότι μας κουβάλησαν για να ασκήσουμε πίεση στους ανθρώπους που απεργούν».

ethnos.gr

Pin It

eep logo